• Українська
  • English
Засідання Школи молодого науковця БДМУ

Засідання Школи молодого науковця БДМУ

31 жовтня розпочався новий навчальний рік у Школі Молодого Науковця.
ШМН – проєкт Ради Студентського наукового товариства Вищого державного навчального закладу «Буковинський державний медичний університет».
Школа працює упродовж пʼяти років і за цей час випустила відмінних молодих науковців, які після завершення навчання у школі доєднуються до СНТ, а потім до Ради молодих вчених БДМУ, та продовжують свою активну участь у науковому житті університету. Випускники школи отримують цінні знання та навички, які потім успішно використовують на міжнародних студентських медичних конференціях в Україні та закордоном.


Засідання розпочалося з вітального слова ректора БДМУ – професора Геруша Ігоря Васильовича. Професор Грицюк Марʼяна Іванівна – проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародних звʼязків змотивувала студентів ніколи не зупинятися на досягнутих результатах. Наукова керівниця СНТ та голови Ради молодих учених БДМУ Котельбан Анастасія привітала студентів з початком нового навчального року у ШМН СНТ БДМУ та ознайомила всіх з діяльністю Студентського наукового товариства.


Познайомив присутніх із структурою та головними напрямками роботи Ради Студентського наукового товариства, а також доповів про події, які організовує Рада, Олексій Борейко – голова Ради СНТ БДМУ. Координатор сектору PR-Ukraine – Білошицька Єлизавета презентувала план роботи Школи молодого науковця, розповіла про історію задумів та реалізацію проєкту, основні цілі та завдання.
Дитячий хірург, аспірант кафедри дитячої хірургії Рандюк Роман, поділився своїм досвідом та презентував учасникам як правильно працювати з науковими матеріалами, та як підготуватися до виступу на наукових конференціях.

На завершення голова ради молодих вчених анонсувала дату наступного семінарського засідання Школи молодого науковця – 7 листопада 2023 року.
З нетерпінням чекаємо наших молодих колег у науці!

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати