• Українська
  • English
БДМУ увійшов до пілотних закладів Україно-швейцарського проекту «Розвиток медичної освіти в Україні»
БДМУ увійшов до пілотних закладів Україно-швейцарського проекту «Розвиток медичної освіти в Україні»

БДМУ увійшов до пілотних закладів Україно-швейцарського проекту «Розвиток медичної освіти в Україні»

БДМУ відібрано як пілотний заклад Україно-швейцарського проекту «Розвиток медичної освіти в Україні», який розпочинається у грудні 2018 р. та триватиме до кінця 2022 р. і буде фінансуватися Швейцарською агенцією з розвитку та співробітництва Федерального департаменту закордонних справ Швейцарії.

 

У проекті братимуть участь три медичні університети і три заклади вищої освіти для медичних сестер: Вищий державний навчальний заклад України «Буковинський державний медичний університет», Тернопільський державний медичний університет імені І.Я. Горбачевського МОЗ України, Харківський національний медичний університет, Львівськии? інститут медсестринства та лабораторноі? медицини імені Андрея Крупинського, Житомирськии? медичнии? інститут, Рівненська медична академія.

БДМУ відібрано у проект як заклад вищої медичної освіти одразу в двох напрямках: покращення навчання на до- та післядипломному етапах сімейних лікарів (координатор – д.мед.н., проф. Сидорчук Л.П.) та медсестер (координатор – к.мед.н. Сажин С.І.).

Метою проекту є покращення системи медичної освіти та, в подальшому, підвищення якості послуг охорони здоров’я населенню України. Основними завданнями проекту є оснащення симуляційних центрів, впровадження інноваційних технологій, організація тренінгів для викладачів щодо студент-орієнтованого навчання, посилення академічної доброчесності. Розбудова дослідницьких можливостей закладів освіти й розвиток найкращих практик у навчанні та клінічній практиці завдяки міжнародній співпраці дозволить закладам ввести низку інновацій, вдосконалити методику навчання та підвищити інституційну спроможність для ведення ефективної проектної діяльності.

Інформацію підготувала: координатор грантової політики, доцент кафедри педіатрії та дитячих інфекційних хвороб Білоус Тетяна Михайлівна

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати