• Українська
  • English
Підсумкова колегія Департаменту охорони здоров’я та цивільного захисту населення Чернівецької ОДА
Підсумкова колегія Департаменту охорони здоров’я та цивільного захисту населення Чернівецької ОДА

Підсумкова колегія Департаменту охорони здоров’я та цивільного захисту населення Чернівецької ОДА

ПІДСУМКИ. 23 лютого в Буковинському державному медичному університеті відбулася підсумкова колегія Департаменту охорони здоров’я та цивільного захисту населення Чернівецької ОДА. На колегії з доповідями виступили Любов Крикливець, заступник начальника управління – начальник відділу розвитку та контролю якості медичної допомоги населенню, Лівія Никифор, начальник відділу організації лікувально-профілактичної роботи та охорони здоров’я дітей і матерів, Андрій Бочаров, головний позаштатний хірург Департаменту, Наталія Гопко, начальник головного управління Держсанепідслужби в Чернівецькій області, Головний державний санітарний лікар області.

З доповіддю про роль Буковинського державного медичного університету в реалізації реформування медичної галузі виступив професор Тарас Бойчук, ректор університету.

Підвів підсумки роботи медичної галузі краю Ігор Шкробанець, директор Департаменту охорони здоров’я та цивільного захисту населення Чернівецької ОДА, який також окреслив основні завдання та перспективи розвитку на 2012 рік.

Під час колегії Ігор Дмитрович відзначив грамотами Департаменту за багаторічну сумлінну працю, значний особистий внесок у розвиток медичної освіти та науки, підготовку медичних кадрів, високий професіоналізм співробітників БДМУ: професора Лілію Тодоріко, завідувача кафедри фтизіатрії та пульмонології, професора кафедри педіатрії, неонатології та перинатальної медицини – Юлію Годованець та Людмилу Микалюк, методиста деканату післядипломної освіти.

Відрадно, що всі доповідачі відзначили значний вклад співробітників БДМУ в розвиток та реформування практичної охорони здоров’я краю.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати