• Українська
  • English
У БДМУ відзначили День студента
У БДМУ відзначили День студента

У БДМУ відзначили День студента

У Палаці «Академічний» 17 листопада відбулися урочистості та конкурс «Кращий студент БДМУ», присвячені Міжнародному дню студента.

З теплими словами вітання до великої та дружньої студентської родини Буковинського державного медичного університету звернувся ректор Тарас Бойчук. «Одним з індикаторів розвитку будь-якого суспільства є кількість молодих, освічених людей. Дивлячись на Вас, можна з впевненістю стверджувати, що Україна має великий потенціал та перспективи розвитку. Про це промовисто свідчать Ваші справи. Студентство університету за цей рік провело 12 просвітницьких акцій, 14 благодійних акцій, 4 з яких були присвячені підтримці бійців, які знаходяться у зоні АТО. Майже тисяча студентів взяли участь у різноманітних наукових форумах, з них половина стали призерами всеукраїнських і міжнародних конкурсів. Серед наших студентів 10 переможців Всеукраїнського другого етапу студентських олімпіад. Це характеризує Вас, студентів, як найкращих. Ви вносите особливий колорит у студентське життя Буковини», – зазначив Тарас Бойчук.

Також поздоровили студентів зі святом і вручили нагороди Директор Департаменту охорони здоров’я Чернівецької обласної державної адміністрації Оксана Андрієць та Начальник Відділу у справах сім’ї та молоді Чернівецької міської ради Наталія Коцур.

За вагомий особистий внесок у розвиток студентської науки, громадсько-корисної роботи та студентського самоврядування та з нагоди відзначення Міжнародного Дня студентів Грамотою Департаменту охорони здоров’я Чернівецької обласної державної адміністрації нагороджено студента 5 курсу медичного факультету № 1 Богдана Хомка та студента 4 курсу медичного факультету № 2 Сергія Скоропляса.

За вагомий особистий внесок у розвиток студентської науки, громадсько-корисної роботи та студентського самоврядування та з нагоди відзначення Міжнародного Дня студентів Грамотою Відділу у справах сім’ї та молоді Чернівецької міської ради нагороджено студентку 3 курсу медичного факультету №1 Марину Коротчук, студента 2 курсу медичного факультету № 2 Олександра Тесліцького, студентку 4 курсу медичного факультету № 4 Тетяну Андрійчук, студента 4 курсу медичного факультету № 1 Дмитра Печерягу, студентку 2 курсу коледжу БДМУ Віру Бурковець.

За сумлінне ставлення та відмінні успіхи у навчанні, активну участь у роботі студентського наукового товариства, органів студентського самоврядування, художній самодіяльності, підготовці вечорів відпочинку та дозвілля студентів, високі досягнення у спортивних змаганнях Грамотою Буковинського державного медичного університету нагороджено 96 студентів.

У конкурсі-огляді на кращу кімнату студентського гуртожитку перемогу отримали студентки Віталія Піцур, Інна Куцин, Ольга Вознюк, Василина Ониськів, Ольга Івасюк.

У номінації «Кращий спортсмен БДМУ» перемогу здобули Антоніна Оробець та Максим Явеляк; у номінації «Кращий студент-митець» – Богдан Петрюк; у номінації «Кращий студент-програміст» – Тарас Закутній, у номінації «Кращий студент-волонтер» – Інна Романюк, у номінації «Кращий студент-науковець» – Ганна Мислицька, у номінації «Кращий студент–громадський діяч» – Богдан Хомко і Юрій Тимчук. Переможцем у номінації «Кращий студент БДМУ–2014» стала Голова Студентської Ради Анна Рибарчук.

Черговий раз підкреслили свою мистецьку майстерність студенти-учасники Народного аматорського ансамблю пісні і танцю «Трембіта», студій Палацу «Академічний», які наповнили атмосферу позитивним настроєм, оптимізмом та вірою в майбутнє України.

 

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати