• Українська
  • English
Всеукраїнська благодійна акція “Серце до серця”
Всеукраїнська благодійна акція “Серце до серця”

Всеукраїнська благодійна акція “Серце до серця”

24 жовтня в Чернівецькій обласній державній адміністрації відбулася прес-конференція, на якій було підведено підсумки VІІ щорічної Всеукраїнської благодійної акції “Серце до серця”. У зібранні також взяли участь студенти Буковинського державного медичного університету на чолі з Василем Мосійчуком, Головою Студентської ради вишу.

“За підсумками благодійної акції в Чернівецькій області зібрано майже 45 тис. гривень, що вдвічі більше, ніж минулого року. До слова, на Буковині спостерігається позитивна динаміка щодо збору коштів в рамках зазначеної акції,”– зазначив на прес-конференції Єжи Конік, голова наглядової ради Всеукраїнського благодійного фонду “Серце до серця”.

За кошти, зібрані під час акції, для області придбано дві інсулінові помпи. Одну з них під час прес-конференції передано матері дитини, хворої на цукровий діабет, іншу – сьогодні буде передано батькам другої дитини.

Як повідомив координатор фонду в Чернівецькій області Віталій Смандич, голова студентського парламенту Буковини, голова самоврядування факультету післядипломної освіти Буковинського державного медичного університету: “Цьогоріч акція проходила впродовж квітня-травня. Проте, крім традиційних благодійних заходів, вперше проведено інтернет-аукціон, де від кожної області були запропоновані благодійні лоти. Чернівецька область представила наступні лоти: рафтинг-тур по річці Черемош, поїздка на всюдиході та проживання однієї особи на одну добу в гірськолижно-туристичному комплексі, іграшка ручної роботи від майстрині Оксани Шпильки, чудо-ляльки ручної роботи від майстрині Олександри Кметь-Мілецької та вишите серце-символ акції”.

Зазначимо, що активну участь в організації та проведенні акції беруть студенти Буковинського державного медичного університету. Відрадно, що найактивнішими волонтерами Чернівецької області стали саме студенти-медики: Катерина Віщук, студентський декан фармацевтичного факультету та Анна Рибарчук, голова комісії соціально-психологічних питань Студентської ради БДМУ.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати