• Українська
  • English
Організація та економіка фармації
Організація та економіка фармації

Організація та економіка фармації

ШКОЛА МОЛОДОГО ВИКЛАДАЧА. Згідно плану роботи Школи молодого викладача БДМУ 25 квітня на базі кафедри фармації проведено відкрите практичне заняття з дисципліни “Організація та економіка фармації” зі студентами 1 групи 4 курсу фармацевтичного факультету спеціальності “Фармація” (ОКР “Спеціаліст”), на якому були присутні в.о. проректора з науково-педагогічної роботи та виховання, професор Алла Борисюк та молоді викладачі університету. Практичне заняття провела асистент кафедри фармації Наталія Музика.

Заняття на тему “Основні принципи та методи формування системи цін на лікарські засоби” проведено згідно календарного плану, а також відповідно до робочої програми з “Організації та економіки фармації”. Практичне заняття проведено методично правильно на високому професійному рівні. На початку заняття викладач акцентувала увагу студентів на актуальності теми у період бурхливого розвитку фармацевтичної галузі. Наталія Ярославівна ознайомила присутніх з планом заняття та основними питаннями, які у подальшому були розглянуті зі студентами у формі співбесіди.

Більша частина заняття була відведена на практичну роботу, під час якої кожен студент відпрацьовував практичні навички щодо визначення розміру граничної торгової націнки та встановлення роздрібних цін на лікарські засоби і вироби медичного призначення.

Як наочність використовувалися обігові документи навчально-виробничої аптеки БДМУ (прайси, товарно-транспортні та податкові накладні, прейскуранти, накази, постанови). Рівень засвоєння матеріалу студентами викладач визначила шляхом проведення тестового контролю після виконання практичної частини.

Після завершення заняття професор Алла Борисюк провела аналіз навчально-методичних та виховних аспектів заняття із залученням присутніх на занятті слухачів Школи молодого викладача БДМУ.

Отже, така практика співпраці зі Школою молодого викладача дає можливість її слухачам побачити основні педагогічні вміння та навики проведення заняття досвідченими викладачами університету.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати