• Українська
  • English
Завершили роботу підготовчі курси БДМУ
Завершили роботу підготовчі курси БДМУ

Завершили роботу підготовчі курси БДМУ

Чотири роки поспіль при ВДНЗ «Буковинський державний медичний університет» функціонують підготовчі курси для громадян України.

За цей період вже 300 абітурієнтів з різних регіонів України пройшли підготовку і поступили до БДМУ та інших вищих навчальних закладів України.

Цього року на підготовчих курсах навчалися 73 слухачі з Чернівецької, Івано-Франківської, Житомирської, Львівської, Хмельницької, Донецької областей та автономної республіки Крим.

На урочистому засіданні, присвяченому завершенню роботи підготовчих курсів з вітальним словом від імені ректорату виступив відповідальний за профорієнтаційну роботу, доктор медичних наук, професор Булик Р. Є. У своїй промові він привітав випускників із завершенням курсів і запросив на навчання до БДМУ – одного з кращих медичних університетів України, відзначеного у 2015 році почесним званням «Лідер вищої освіти України». Завідувач підготовчого відділення, доцент Чорноус В.О. вручив випускникам документ про завершення курсів та побажав успішного складання ЗНО.

Основним завданням підготовчих курсів, як і раніше, залишається підготовка до складання ЗНО та психологічна адаптація до навчання абітурієнтів, які планують навчатися у Буковинському державному медичному університеті.

Для забезпечення високого рівня підготовки слухачів у навчальному процесі поряд з класичними формами навчання (практичними заняттями у спеціалізованих аудиторіях університету) використовуються сучасні технології дистанційного навчання – відеолекції (вебінари) та дистанційний контроль перевірки засвоєння знань. Цього року на підготовчих курсах проведено пробне ЗНО з профільних дисциплін, що дозволить майбутнім абітурієнтам краще підготуватись до складання іспитів.

Ефективність підготовчих курсів підтверджено високим рівнем підготовки слухачів та результатами складання ЗНО (результатами вступних кампаній).

Розширений фоторепортаж

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати