• Українська
  • English
Заходи до Дня науки на кафедрі психології та соціології
Заходи до Дня науки на кафедрі психології та соціології

Заходи до Дня науки на кафедрі психології та соціології

На кафедрі психології та соціології БДМУ 5 листопада було проведено круглий стіл

на тему: «Здобутки та перспективи наукового пошуку кафедри психології та соціології». Викладачі обговорили наукові здобутки і результати науково-дослідної роботи за 5 років та визначили основні напрямки наукового дослідження на період 2016-2020 рр.

Також разом зі студентами 1-го курсу медичного факультету №4 спеціальності «Педіатрія» проведено науковий семінар на тему: «Шляхи професійної самореалізації майбутнього лікаря».

Захід розпочався з привітань в.о. завідувача кафедри психології та соціології, професора Алли Борисюк, яка відзначила актуальність запропонованої для розгляду теми й окреслила напрями професійної реалізації майбутнього фахівця.

Ініціатором та ведучою заходу виступила викладач кафедри психології та соціології Любов Любіна, яка зауважила, що професійна самореалізація є соціалізованим шляхом гармонійного розвитку особистості, що поєднаний із здобуттям професійно-практичного та духовного досвіду в процесі професійного навчання на етапі первинного професійного становлення (навчання у ВМНЗ) та вдосконаленням фахового зростання в процесі виконання професійних ролей і обов’язків.

Поєднаний зі здобуттям професійно-практичного та духовного досвіду в процесі професійного навчання та вдосконалення фахового зростання в процесі виконання професійних ролей є невід’ємним атрибутом розкриття і здійснення особистісного професійного потенціалу.

Доцент Марина Тимофієва ознайомила студентів з матеріалами наукового дослідження кафедри з даної проблеми. Зазначено, що професійний розвиток студента-медика невіддільний від особистісного, адже в їх основі лежить принцип саморозвитку, який детермінує здатність особистості до творчої та професійноїA  самореалізації.

Під час заходу відбувалось активне обговорення важливих питань з визначеної проблематики. У тому числі – проблема професійного становлення як самореалізація особистості майбутнього лікаря; особистість лікаря в умовах динамічної зміни ринку праці; проблема професійної самореалізації особистості лікаря в процесі різноспрямованої професійної підготовки.

До наукової дискусії долучились ст.викл. Г. Безарова, викл. В. Осипенко, викл. О. Павлюк, викл. А. Тодоріко. Загалом, засідання круглого столу пройшло цікаво, продуктивно та динамічно.A 

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати