• Українська
  • English
Студенти Буковинського державного медичного університету відзначили своє свято
Студенти Буковинського державного медичного університету відзначили своє свято

Студенти Буковинського державного медичного університету відзначили своє свято

17 листопада 2011 року в палаці “Академічний” Буковинського державного медичного університету відбулися урочистості з нагоди святкування Міжнародного дня студентів та перший етап V Всеукраїнського молодіжного проекту “Студент року” і 10 Загальноміського конкурсу “Студент року 2011”.

Всіх студентів привітав Т.М. Бойчук, ректор університету, який побажав студентам успіхів у навчанні, нових здобутків, здійснення всіх планів та задумів. “Саме Ваші професійні перемоги будуть робити славу нашого навчального закладу,” – наголосив Тарас Миколайович. Також ректор Буковинського державного медичного університету відзначив подяками та грамотами 62 кращих студентів вишу.

Привітати студентів-медиків із їхнім святом та вручити грамоти прийшли високоповажні гості: М.І. Поліщук, заступник начальника Головного управління охорони здоров’я Чернівецької облдержадміністрації, начальник відділу організації медичної допомоги населенню та охорони здоров’я дітей і матерів; М.Д. Павлюк, завідувач сектора науки і координації діяльності вищих навчальних закладів Головного управління освіти і науки Чернівецької облдержадміністрації; О.В. Довганич, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Чернівецької облдержадміністрації; Л.М. Бабаєнко, заступник начальника управління охорони здоров’я Чернівецької міської ради, начальник відділу організації медичної допомоги населенню; Б.М. Потурнак, заступник начальника управління освіти Чернівецької міської ради; Н.І. Коцур, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Чернівецької міської ради.

Після урочистого нагородження розпочався конкурс “Студент року БДМУ 2011”. За словами голови журі Н.І. Коцур конкурс організовано та проведено на високому рівні. “Загалом і студенти і викладачі Буковинського державного медичного університету вміють представити себе і виявляють неабияку наполегливість та бажання перемогти. Свідченням цього є перемоги представників БДМУ в міських конкурсах “Студент року”, “Молода сім’я”, “Успішна пані Чернівців” та багато інших,” – наголосила Наталія Іллівна.

Свої таланти на конкурсі представляли дев’ять конкурсантів. Глядачі мали змогу переконатися наскільки багатогранні таланти учасників конкурсу, адже кожен представив свою неповторну програму: пісню, танець, театралізоване дійство, музичну композицію, фотопрезентацію.

За результатами п’яти конкурсів журі оголосили переможця та номінантів. Отже, перемогу в конкурсі “Студент року БДМУ 2011” здобула Яна Рогожа, студентка ІІІ курсу стоматологічного факультету, почесне ІІ місце посіла Христина Буринюк, студентка ІІІ курсу медичного факультету №1, ІІІ призове місце виборов Анураг Сонеджі, студент ІІІ курсу медичного факультету №3.

Перемогу у номінації “Глядацькі симпатії” отримала Наталія Кукурудзяк, студентка ІV курсу медичного факультету№2, у номінації “Талант” – Євгеній Крижевський, студент V курсу медичного факультету №1, у номінації “Креативність” – Вадим Топольницький, студент І курсу медичного факультету №2, у номінації “Ерудиція” – Дана Погирляк, студентка І курсу медичного факультету №4 з відділенням молодших медичних та фармацевтичних фахівців, у номінації “Інтелект” – Павло Савченко, студент ІІ курсу медичного факультету №4 з відділенням молодших медичних та фармацевтичних фахівців, у номінації “Оригінальність” – Денис Маніліч, студент І курсу стоматологічного факультету.

Щиро вітаємо дорогих конкурсантів з перемогами, зичимо не зупинятися на досягнутому, а Яні неодмінно перемогти на міському конкурсі “Студент року 2011”.

Список нагороджених

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати