• Українська
  • English
Мистецькі таланти студентів БДМУ високо оцінили представники культури краю
Мистецькі таланти студентів БДМУ високо оцінили представники культури краю

Мистецькі таланти студентів БДМУ високо оцінили представники культури краю

Народний аматорський ансамбль пісні і танцю «Трембіта» БДМУ представив постановку на основі народних традицій та обрядів для керівників аматорських колективів Чернівецької області.

 

29 листопада Учбово-методичний центр культури Буковини  проводив  обласний методичний семінар  керівників аматорських колективів  нашої області. В рамках семінару ансамбль пісні і танцю «Трембіта» представив  постановку на основі народних традицій та обрядів «Веснянки та Купальські забави», Вечорниці у тітки Дарини» та «Обряди весілля буковинського краю.

На дійстві були присутні начальник управління культури Чернівецької обласної державної адміністрації Китайогородська Віра Микитівна, заступник начальника управління культури Шарагова Тетяна Михайлівна,  директор учбового методичного центру культури Буковини, Заслужений діяч мистецтв України, Шкрібляк Микола Миколайович та керівники аматорських колективів.

По закінченні театрально-вокальної поставновки всі в залі віддячили студентам-митцям та їх керівникам довготривалими і щирими оплесками.

Директор учбового методичного центру культури Буковини, Заслужений діяч мистецтв України, Микола Шкрібляк зі сцени висловив щирі слова вдячності керівництву БДМУ, особисто ректору Бойчуку Тарасу Миколайовичу за сприяння у популяризації народного мистецтва в БДМУ та у всьому буковинському краї, за професійну матеріально-технічну базу для діяльності ансамблю «Трембіта». Також Микола Миколайович висловив від імені всіх присутніх у залі неймовірне захопленням від побаченого на сцені, а також зазначив, що саме ця постановка має стати мистецькою візитівкою для гостей нашого міста з усієї України та з за кордону.

Від імені ректорату щиро вітаємо  учасників та керівників народного аматорського ансамблю пісні і танцю «Трембіта» з достойним виступом  та бажаємо подальшого натхнення творити.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати