• Українська
  • English
День Республіки Індія в БДМУ
День Республіки Індія в БДМУ

День Республіки Індія в БДМУ

В Буковинському державному медичному університеті відбулося традиційне свято – День Республіки Індія. З вітальним словом до індійської студентської спільноти університету та гостей звернувся професор Тарас Бойчук, який побажав студентам в майбутньому стати хорошими лікарями та гідно нести звання випускника БДМУ у себе на батьківщині. Також ректор відзначив грамотами кращих студентів-іноземних громадян.

Зі словами вітання з нагоди свята звернулися професор Олександр Іващук, проректор з наукової роботи та міжнародних зв’язків, професор Георгій Ходоровський, перший посол Незалежної України в Індії, доцент Іван Савка, декан медичного факультету №3.

Під час святкового концерту представники Індії – студенти БДМУ – представили свою яскраву та самобутню культуру у вигляді мистецької подорожі країною. Допомагали їм у цьому незмінні ведучі свята – Вікторія Юзько, Голова комісії з міжнародних зв’язків Студентської ради університету та Суніл Шарма, Голова індійської студентської спільноти університету. Глядачі мали змогу побачити традиційні вокальні та хореографічні номери, театральні композиції під запальну музику.

Також, навчаючись в БДМУ, студенти з Індії та інших країн пізнають й українську культуру. Свідченням цього стали вокальний номер у виконанні Анурага Сонеджі, студента медичного факультету №3. Захоплення глядачів викликав виступ Юлії Білоокої, студентки медичного факультету №2 та Суніла Шарми,  які виконали неперевершений хіт Володимира Івасюка – “Червону руту”.

Крім студентів та викладачів свято відвідало багато гостей – жителів міста, які уже традиційно у січні приходять на це свято до палацу “Академічний”. Також за сприяння ректорату та Індійської студентської спільноти БДМУ свято відвідали вихованці комунальної обласної загальноосвітньої школи-інтернату “Багатопрофільний ліцей для обдарованих дітей”, які отримали смачні подарунки від організаторів свята.

вітаємо із 64-ою річницею Республіки Індія та проголошенням Конституції держави. З нагоди святкування бажаємо Вам і Вашій прекрасній батьківщині процвітання, успіхів і прогресу у подальшому розвитку, миру і дружби між національностями, що проживають у Вашій великій країні.

Зазначимо, що у холі палацу “Академічний” була організована виставка національних прикрас та одягу жителів різних штатів Індії. Також гості свята мали можливість поласувати традиційними індійськими солодощами.

До слова, велася он-лайн трансляція урочистостей і батьки та рідні студентів БДМУ в Індії мали можливість спостерігати за святом.

Отож, шановні студенти – громадяни Індії, від імені ректорату, всього викладацького складу та студентства нашого багатонаціонального Вузу, ще раз вітаємо Вас із 64-ою річницею Республіки Індія та проголошенням Конституції держави. З нагоди святкування бажаємо Вам і Вашій прекрасній батьківщині процвітання, успіхів і прогресу у подальшому розвитку, миру і дружби між національностями, що проживають у Вашій великій країні.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати