• Українська
  • English
Співпраця БДМУ та Коломийського медичного коледжу ім.Івана Франка
Співпраця БДМУ та Коломийського медичного коледжу ім.Івана Франка

Співпраця БДМУ та Коломийського медичного коледжу ім.Івана Франка

7 лютого 2013 року з метою профорієнтаційної роботи викладачі БДМУ відвідали Коломийський медичний коледж, який за час свого існування випустив понад 12 тисяч медичних сестер, фельдшерів, акушерів і фармацевтів.

Професор Роман Булик, відповідальний за профорієнтаційну роботу, доцент Петро Присяжнюк, декан фармацевтичного факультету та доцент Олег Геруш, завідувач кафедри фармації зустрілися з керівництвом коледжу та студентами-фармацевтами, які здобувають освітньо-кваліфікаційний рівень – молодший спеціаліст.

З вітальним словом виступив Роман Булик, який розповів про навчання в БДМУ, основні здобутки вишу на сьогодні, напрями і спеціальності, за якими проводиться підготовка в університеті, а також повідомив присутніх про активне функціонування підготовчих курсів та роботу сайтів “Інформаційний центр абітурієнта БДМУ”, “Центр підготовки абітурієнта БДМУ”, де викладена актуальна і корисна інформація для успішної підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання та вступу до університету.

З умовами та правилами прийому на навчання до вишу у 2013-2014 році на спеціальності з напряму 1202 “Фармація” ознайомив Петро Присяжнюк та запросив на День відкритих дверей у БДМУ, який відбудеться 10 лютого 2013 року.

 …досягнуто домовленість щодо укладання угоди про співпрацю між БДМУ та Коломийським медичним коледжем  ім.Івана Франка, у рамках якої випускники коледжу матимуть змогу продовжувати навчання у медичному університеті.

З презентацією про кафедри фармацевтичного факультету, навчально-виробничу аптеку та студентське життя в університеті виступив Олег Геруш, який також наголосив, що новинкою вступної кампанії 2013 року є прийом абітурієнтів, які здобули кваліфікацію молодшого фармацевта, відразу на 2 курс денної та заочної форми навчання за спеціальністю “Фармація”. Прийом таких абітурієнтів відбуватиметься без сертифікатів ЗНО на основі внутрішнього тестового іспиту з фармакології.

Під час проведеної роботи досягнуто домовленість щодо укладання угоди про співпрацю між БДМУ та Коломийським медичним коледжем  ім.Івана Франка, у рамках якої випускники коледжу матимуть змогу продовжувати навчання у медичному університеті. Тим паче, що у 2012 році вперше вже відбувся прийом на навчання випускників медичних коледжів за спеціальністю “Лікувальна справа” та “Сестринська справа” відразу на другий курс у БДМУ.

Студенти Коломийського медичного коледжу ім. Івана Франка з цікавістю слухали виступи викладачів університету, задавали питання і багато з них вирішили, що продовжать навчання саме у Буковинському державному медичному університеті.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати