• Українська
  • English
День Святого Миколая…

День Святого Миколая…

Ось і настав довгоочікуваний час, час коли здійснюються дитячі мрії, день добра, любові і затишку!

За ініціативи в.о ректора Буковинського державного медичного університету, професора Оксани Андрієць та за підтримки завідувача кафедри акушерства і гінекології, професора Олександра Юзько продовжено 10-річну традицію до дня Святого Миколая – дарувати радість дітям, які позбавленні батьківської уваги. Вже 10 років поспіль, наші співробітники відвідують Карапчівську школу-інтернат Глибоцького району.

Також сьогодні викладачі кафедри акушерства та гінекології Буковинського державного медичного університету спільно з співробітниками Yuzko medical centеr, відділенням анестезіології та інтенсивної терапії з методами еферентної терапії та відділенням акушерської патології Обласного перинатального центру навідалися до вихованців Карапчівської школи-інтернат Глибоцького району, щоб передати їм вітання та подарунки від Святого Миколая. Також до заходу долучились лікарі-інтерни за спеціальністю акушерство та гінекологія групи 1-19, 1-20, 1-21, 2-21 і студенти 19 групи 6 курсу медичного факультету № 2.

У подарунок дітлахи отримали необхідне шкільне приладдя, солодощі та новорічні іграшки. У свою чергу діти радо зустріли гостей святковим концертом з піснями та віршами, доводили, що вони чемні, слухняні, розумні. Концертна програма від вихованців школи-інтернату не залишила байдужими нікого, а найкращим подарунком для нас були усміхнені обличчя дітвори. На святі панувала тепла, по-справжньому родинна атмосфера!

Коли дитина змалечку бачить, що про неї дбають, намагаються зробити щось хороше, згодом теж прагнутиме віддячити добром. Такі акції повертають усіх у країну дитинства, у країну дива, а також спонукають дітей краще вчитися, бо вони чекають приходу святого Миколая, чекають дива…”, – прокоментувала важливість благодійності директор школи Марія Василівна Кирилюк.

Тут справджуються слова: «Коли спорожнюєш руку – наповнюєш серце». Складаємо щиру подяку усім хто долучився до доброї справи. Адже на маленьке диво заслуговує кожен, і кожен з нас може бути чарівником! Нехай дітки якомога довше вірять у чудеса і так щиро вміють радіти! Бажаємо усім щасливого Нового Року та Веселих Різдвяних свят!

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати