• Українська
  • English
Станьте лікарями «від Бога» та завжди залишайтесь добрими людьми!
Станьте лікарями «від Бога», та завжди залишайтесь добрими людьми!

Станьте лікарями «від Бога» та завжди залишайтесь добрими людьми!

Про студентське життя в стінах БДМУ розповідає випускниця медичного факультету №4

Варфоломеєва Зоряна – випускниця спеціальність «Педіатрія», медичний факультет №4

При подачі документів, вибрала м. Чернівці, тому що БДМУ виявився єдиним ВУЗом, в якому приймальна комісія дуже активно комунікувала з абітурієнтами – приймали телефоні дзвінки і радо спілкувалися із майбутніми студентами та їх батьками. Коли я почула радісну новину: «Ви проходите на бюджет» – зрозуміла, що мрії починають здійснюватися.

Яскравих моментів під час навчання було багато. Не встигли озирнутись, як шостий курс залишився за плечима, ми стали першими, хто здавав державні іспити та сесію в онлайн форматі.. І ось ще декілька днів і закінчується студентське життя… Стільки спогадів залишилось.. Стільки нових друзів.. Скільки недоспано ночей..

Але Буковинський державний медичний університет, це не просто вуз – це школа виживання, школа лідерства, школа практики та праці!

Найбільше хотілося б подякувати улюбленим викладачам: Міхєєву Андрію Олександровичу – за інтелектуальний гумор; Ходоровському Володимиру Михайловичу, за нестандартне клінічне мислення та медичній логіці, якби не ви, так би й не почала думати по-медичному; Букач Ользі Петрівні – за підтримку та віру у нас! Каньовській Людмилі Володимирівні – за оригінальну подачу матеріалу та розуміння у будь-яких ситуаціях! Ясніковській Світлані Михайлівні – за лекції, які хочеться слухати знов і знов !!! І, звісно, нашому ментору – Бойчуку Тарасу Миколайовичу, який завжди прислухається до студентства і генерує до праці!

Студентські роки – це щось неймовірне, я брала участь у всіх сферах діяльності БДМУ… І у студентській виборчій комісії, у студраді, на олімпіадах, на конференціях, у Репужинцях, тьютором, усього й не згадаєш… Залишились тільки приємні спогади…

Нашим наступникам, тим, хто обере цей нелегкий шлях бажаю терпіння, мотивації, здоров’я та любові до навчання! Не потрібно щось робити «через силу», просто знайдіть для себе свою систему вивчення, свій унікальний спосіб (малюйте схеми, зрозумілі тільки для вас, дивіться медичні відео в ютубі, слухайте лекції), постарайтесь визначитись, ким ви хочете стати, ще на молодших курсах, вчіть англійську мову, а краще ще й німецьку! Якщо вже стали на цю дорогу, то йдіть до кінця! Станьте гідною заміною нам, а може ще й кращими! Станьте лікарями «від Бога», та завжди залишайтесь добрими людьми!

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати