• Українська
  • English
У БДМУ триває масштабний тренінг для лікарів

У БДМУ триває масштабний тренінг для лікарів

10 лютого чергова група лікарів завершила навчання у центрі симуляційної медицини. 16 лікарів закладів охорони здоров’я із Закарпатської , Вінницької, Хмельницької, Івано-Франківської та Чернівецької областей завершили симуляційний тренінг.

Упродовж  6 днів курсанти пройшли теоретичні та симуляційні завдання, окрім того відпрацювали практичні навички надання ЕМД із використанням сучасних технологій симуляційного навчання, відповідного обладнання та манекенів.

сим центр 15 1
сим центр 15 2
сим центр 15 4
сим центр 15 5
сим центр 15 9
сим центр 15 10
сим центр 15 11
сим центр 15 13

Нагадуємо, проєкт реалізується за сприяння Міністерство охорони здоров’я України та Спільні зі Світовим банком проєкти МОЗ України

Віталій Смандич, керівник симуляційного центру БДМУ

Хочу поділитись інформацією про черговий тиждень навчання курсантів, а саме лікарів із міст Хуст, Мукачево, Косова, Кам’янець-Подільського, Вінниці, Хмельницького, Шепетівки та Чернівців.

Цей період був наповнений вивченням, викликами, емоціями, нестандартними ситуаціями та піднесеними моментами. Лікарі – це ті, хто вчаться протягом усього життя, а сьогодні вони заслуговують на наше щире визнання та подяку за їхню відданість пацієнтам та бажання навчатися для того, щоб бути найкращими у своїй галузі. Від команди тренерів і особисто від себе – ми пишаємося  вами – за вашу взаємодію, підтримку один одного та прояв високого рівня професійної майстерності. В атмосфері реалістичного відтворення медичних ситуацій команда курсантів пройшла важливий етап у своєму професійному розвитку. Ваша відданість навчанню та бажання вдосконалювати свої навички – це величезний внесок у медичну галузь.

Олена Коротун, тренерка симуляційного центру БДМУ

Всі, хто хоч раз займався організацією симуляційних тренінгів, погодяться, що для успішного тренінгу потрібно багато складових: хороша адміністративна підтримка, сповнена ентузіазму команда тренерів і фахівців, якісне обладнання, відповідна програма, релевантна методологія… цей перелік може бути дуже довгим.

Але є ще одна – надважлива складова – це курсанти. Мій сьогоднішній відгук  – про них, про всіх, хто вже пройшов наше навчання за ці три тижні. Всі з таким різним досвідом, але такі круті! Дякуємо вам за вашу залученість і вмотивованість, за наполегливість, за складні запитання! Працювати з вами – справжнє задоволення!

Сніжана Хім’як, курсантка, лікарка

Дякуємо тренерам і всім організаторам тренінгу за всі ті знання, що нам подарували, за мудрість, яку для нас відкрили, і за досвід, яким із нами поділилися! Дякуємо за кожен день,ваше навчання – це яскраве світло, яке висвітлює наш шлях на професійному шляху!

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати