• Українська
  • English
Фахівець БДМУ взяла участь у Конгресі Європейської федерації мотоциклетного спорту

Фахівець БДМУ взяла участь у Конгресі Європейської федерації мотоциклетного спорту

У м. Бухарест упродовж 29 червня-2 липня пройшов Конгрес Європейської федерації мотоциклетного спорту 2022 FIM Europe, на якому були присутні делегації з 66 країн Європи.

Наша колежанка керівник сектору інноваційного розвитку БДМУ, доцент кафедри біологічної фізики та медичної інформатики Євгенія Махрова, яка, як відомо, є членом Правління ГО Федерації мотоциклетного спорту України та головою Дисциплінарної комісії ФМУ брала участь у Конгресі в якості одного з офіційних делегатів від України.

Окрім функціональних обов’язків, метою делегації від України було інформування Європейської спільноти про наслідки воєнних дій в Україні. На Генеральній Ассамблеї Презедент Правління ГО Федерації мотоциклетного спорту України Вадим Копилов виступив із промовою щодо військової ситуації в нашій країні та з проханням посилити санкції до російських та білоруських спортсменів.

Також було презентоване відео, в якому міста Ірпінь та Буча були показані в періоди до та після приходу рашистських загарбників. В багатьох присутніх було видно сльози на очах… На відео було продемонстровано вщент зруйновану росіянами одну з найкращих мотоциклетних трас України в Бучі, яка приймала Чемпіонати Світу та Європи.

Делегатами від України була презентована виставка, на якій були представлені фотоматеріали наслідків ворожих обстрілів Ірпеня й Бучі та зруйновані елементи спортивної мототехніки, згорівші кубки та поплавлені медалі наших чемпіонів, які ще зберегли запах попелу, уламки ракети, наскрізь пробиті шоломи, – все це було розміщено на імпровізованому подіумі.

На прапорі України багато делегатів виявили бажання залишити слова підтримки (на фото на прапорі пише новообраний президент Європейської федерації мотоциклетного спорту 2022 FIM Europe Michal Sikora). Медіа новини з України, що ширяться світом всіма відомими способами, не дають можливості настільки близько та по-справжньому відчути те, що відчуваєш, коли вдихаєш запах щойно вигорівшого заліза або тримаєш в руках стальний дотик руйнувань.

 

 

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати