• Українська
  • English
«The Country I Аm From» – тема, яку обговорили учасники English Speaking Club
«The Country I Аm From» – тема

«The Country I Аm From» – тема, яку обговорили учасники English Speaking Club

Громадяни будь-якої країни пишаються своїм прапором. Він є одним з найважливіших символів держави і уособлює собою її історію. Кольори, які прикрашають прапори світу, символізують єдність народу та пояснюють головні історичні події тієї чи іншої держави.

 

У кожної країни є своя історія виникнення прапора та пояснення його значення. Багато з цих історій є кумедними, деякі змушують замислитися, якісь викликають сумні спогади. Деякі держави мають на своєму прапорі зображення одного з національних надбань. Прапори всього світу дають можливість зрозуміти, наскільки ми всі різні. Та якщо заглибитися у вивчення символіки кожної окремої держави, можна знайти багато спільних рис.

27 листопада відбулось чергове засідання English Speaking Club, на якому студенти БДМУ, представники різних держав, розповідали про свої рідні країни, їхню національну символіку, культуру та традиції.

Сьогодні в нашому університеті навчаються громадяни з 24 країн Європи, Азії, Африки та Північної Америки. Однією з найрізноманітніших в національному плані є 41 група 1 курсу, медичного факультету № 3 (куратор Ніна Войткевич), представлена студентами з шести країн. Саме вони ознайомили присутніх з національними прапорами, символами та іншими цікавими фактами своїх країн: Індією, Ганою, Нігерією, Єгиптом, Зімбабве.

Студенти 7 групи 1 курсу (викладач Ірина Семенко) оригінально представили Україну. Цікаві презентації про найпопулярніші кольори прапорів світу, тварини та рослини як національну символіку представили студенти 1 курсу медичного факультету № 1 Катерина Геруш та стоматологічного факультету Юрій Жирулик.

Постійний член клубу, студентка 2 курсу Євгенія Демидова (викладач Галина Лапа) провела цікаву вікторину, запропонувавши учасникам засідання відгадати прапори держав, представники яких навчаються в нашому університеті, чим викликала жваве обговорення та зацікавленість. Найактивніші студенти отримали призи та подарунки.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати