• Українська
  • English
Школа молодого викладача БДМУ
Школа молодого викладача БДМУ

Школа молодого викладача БДМУ

ДОСВІД СТАРШИХ КОЛЕГ. Згідно плану роботи Школи молодого викладача 30 квітня на базі кафедри хірургічної та дитячої стоматології БДМУ проведено відкрите практичне заняття з дисципліни “Медсестринство в стоматології” зі студентами ІІ курсу стоматологічного факультету, на якому були присутні молоді викладачі з 5-ти теоретичних та клінічних кафедр БДМУ, а також керівник Школи молодого викладача, проректор з науково-педагогічної роботи та виховання, доцент Ніна Зорій.

Практичне заняття провів досвідчений викладач кафедри кафедри хірургічної та дитячої стоматології – асистент Андрій Бамбуляк, який неодноразово номінувався студентами БДМУ як один із кращих викладачів стоматологічних кафедр університету.

Заняття проведено згідно методичних розробок практичних занять з навчальних тем на високому методичному рівні. На початку заняття викладач акцентував увагу студентів на актуальності теми заняття, ознайомив їх із сучасними даними особливостей роботи в стоматологічному стаціонарі. Під час розгляду теоретичної частини заняття відбулась жива дискусія та спілкування за тематикою заняття.

Під час практичної частини заняття, до проведення якої була залучена медична сестра вищої атестаційної категорії відділення хірургічної стоматології Обласної клінічної лікарні Тетяна Косташ, проведено забір крові, визначення груп крові, резус-фактору та резус сумісності із відпрацюванням практичних навичок. З метою контролю засвоєння знань студентів використано тестові завдання різного ступеня складності, а також клінічні ситуаційні.

Під час розгляду теми заняття Андрій Васильович значну увагу приділяв також аспектам виховного процесу, акцентуючи увагу студентів на особливостях медичної деонтології та етики лікаря при роботі з хворими на стоматологічну патологію, а також наголошував студентам на необхідності систематичного розширення та постійного удосконалення своїх професійних знань та вмінь.

Після завершення практичного заняття проведено аналіз навчально-методичних та виховних його аспектів із залученням присутніх на занятті викладачів Школи молодого викладача, завідувача кафедри хірургічної та дитячої стоматології доцента Наталії Кузняк та керівника Школи молодого викладача, доцента Ніни Зорій, яка підкреслила яскравий педагогічний талант асистента Бамбуляка А.В., його любов до студентів, тонке почуття гумору.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати