• Українська
  • English
Шановні колеги!
Шановні колеги!

Шановні колеги!

Відділом міжнародних зв’язків досягнуто домовленостей про реалізацію академічної мобільності в дистанційному форматі, читання спільних лекцій та проведення майстер класів з наступними закордонними установами:

  • Університет Медицини та Фармації міста Крайова (Румунія);
  • НАО “Медичний університет міста Семей” (Республіка Казахстан);
  • Литовським університетом наук про здоров’я у м. Каунас (Литва);
  • Самаркандський державний медичний інститут (Узбекистан).

Зверніть увагу на особливості кожної співпраці:

1). Університет Медицини та Фармації міста Крайова (Румунія).

До участі запрошуються тільки професори для читання лекцій англійською мовою, кількість лекцій необмежена. Також можна послухати лекцію/лекції Ваших закордонних колег.

2). НАО “Медичний університет міста Семей” (Республіка Казахстан).

До участі запрошуються викладачі для читання лекцій англійською/російською мовою, обов’язкова кількість лекцій 5 (за вимогою закордонних колег). Також можна послухати лекцію/лекції Ваших закордонних колег.

3). Литовський університет наук про здоров’я у м. Каунас (Литва).

До участі запрошуються викладачі для читання лекцій англійською мовою, кількість лекцій необмежена. Також можна послухати лекцію/лекції Ваших закордонних колег.

4). Самаркандський державний медичний інститут (Узбекистан).

До участі запрошуються викладачі для читання лекцій англійською/російською мовою, кількість лекцій необмежена. Також можна послухати лекцію/лекції Ваших закордонних колег.

Один викладач може та має право брати участь у всіх програмах, також декілька викладачів з однієї кафедри можуть брати як в різних, так і в одній і тій самій програмі участь. Головне – відповідати вимогам програми, бажання та професіоналізм.

Для участі необхідно написати листа на офіційну пошту відділу міжнародних зв’язків (inter@bsmu.edu.ua) з темою “Читання спільних лекцій з __________ (тут потрібно вказати назву університету/університетів, в якому Ви б хотіли прочитати лекцію/лекції)”,  вказавши ПІБ, науковий ступінь, кафедру, контактний номер телефону та електронну поштову адресу українською, англійською (прізвище та ім’я обов’язково вказати як у закордонному паспорті) та російською мовами. Також вказуєте мову, якою Ви будете читати лекції – українська або англійська.

Як це працює?

Ви надсилаєте на пошту відділу міжнародних зв’язків листа з Вашими контактними даними, у темі вказуєте назву університету чи університетів та мову викладання і очікуєте від відділу міжнародних зв’язків листа з контактними даними Ваших закордонних колег відповідно до Вашої кафедри. Після отримання Ви можете напряму зв’язатися з Вашими колегами для обговорення тем лекцій, дати та технічних питань.

У випадку якщо Вам потрібна консультація, Ви можете контактувати з начальником відділу Гайдей Мар’яною Ігорівною, надіславши листа на пошту з Вашими запитаннями.

Дані позиції будуть враховані під час рейтингового оцінювання діяльності співробітників кафедр, бали нараховуватимуться відповідно до кількості лекцій.

З повагою

Проф. Грицюк М.І. проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати