• Українська
  • English
Викладачі БДМУ провели тренінгове заняття з нагоди Дня психолога
Викладачі БДМУ провели тренінгове заняття з нагоди Дня психолога

Викладачі БДМУ провели тренінгове заняття з нагоди Дня психолога

У рамках співпраці між вищими навчальними закладами

та з нагоди Всеукраїнського дня  психолога, викладачі кафедри психології та соціології, психологи Медико-психологічного центру БДМУ В.А. Осипенко та Л.А. Любіна на базі  кафедри практичної психології (факультет педагогіки, психології та соціальної роботи) Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича 20 квітня провели  для студентів 4-го та 5-го курсів напряму підготовки «Практична психологія» тренінгову групу – демонстрація психотерапевтичного методу «Психодрама». Під час тренінгу, учасники отримали можливість в безпечних умовах дослідити становлення власної професійної ідентичності психолога та визначити значимість і необхідність роботи психолога в сучасних українських умовах. Під час роботи студенти-психологи ділилися своїми очікуваннями від професії, моделювали можливості  та розглядали ризики діяльності психолога. Студенти продемонстрували високий рівень професійних вмінь і навичок  тренінгової форми роботи.

По завершенню тренінгової роботи відбулось спільне обговорення перспектив розвитку практичної психології в Україні, за участю  співробітників кафедри практичної психології ЧНУ імені Юрія Федьковича (завідувач кафедри, доцент В.М. Радчук), викладачів кафедри психології та соціології БДМУ та студентів-психологів ЧНУ імені Юрія Федьковича

*Психодрама – це груповий психотерапевтичний метод, в якому використовується інструмент драматичної імпровізації для вивчення внутрішнього світу людини, соціальної поведінки, різноманітних взаємодій. Дієвий в роботі з дітьми та дорослими різного віку, професій, соціального стану, так як дає людині можливість активно експериментувати як з реалістичними, так і з нереалістичними життєвими ролями, вибудовувати стратегію поведінки з різних рольових позицій (як самого учасника групи, так і оточуючих його людей ).

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати