• Українська
  • English
БДМУ удостоєний золотої медалі на IV Міжнародній виставці “Сучасні заклади освіти – 2013”
БДМУ удостоєний золотої медалі на IV Міжнародній виставці “Сучасні заклади освіти – 2013”

БДМУ удостоєний золотої медалі на IV Міжнародній виставці “Сучасні заклади освіти – 2013”

ВИСОКА НАГОРОДА. Золотою медаллю та диплом у номінації “Міжнародна співпраця у галузі освіти” нагороджений Буковинський державний медичний університет на IV Міжнародній виставці “Сучасні заклади освіти –2013”. Також організатори виставкового форуму відзначили ректора університету – професора Тараса Бойчука Почесною грамотою “За особистий внесок у зміцнення освітнього потенціалу України”.

Тривала виставка упродовж 28 лютого-2 березня 2013 року у виставковому центрі “КиївЕкспоПлаза”, яка презентувала громадськості, педагогам, науковцям, фахівцям органів державної влади широкий спектр досягнень національної системи освіти, творчі здобутки педагогічних і наукових колективів, досвід інноваційної модернізації усіх ланок освіти та міжнародної інтеграції.

Організаторами виставки виступили Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Національна академія педагогічних наук України та компанія “Виставковий Світ”. У церемонії урочистого відкриття виставки взяли участь: Олексій Дніпров, заступник Міністра освіти і науки, молоді та спорту України; Василь Кремінь, Президент Національної академії педагогічних наук України, представники влади і управління, громадські діячі. Упродовж трьох днів роботи виставку відвідали понад двадцять тисяч відвідувачів.

Міжнародна виставка “Сучасні заклади освіти” за своїм фаховим і науковим рівнем, поставленими на розгляд проблемами пріоритетного розвитку галузі освіти, чисельністю учасників визнана найбільш рейтинговою та широкомасштабною освітянською виставкою в Україні. У виставці цього року взяли участь 960 навчальних закладів з 27 регіонів України та 15 закордонних закладів освіти з Чехії, Естонії, Польщі, Словаччини, Росії, Франції, Австрії, Італії, США. На здобуття номінацій виставки було подано 608 конкурсних робіт.

У підтвердження свого високого рівня Буковинський державний медичний університет нагороджений також дипломом “За вагомий внесок у розвиток національної освіти”

Оцінку якості поданих робіт проводили наукові інститути Національної академії педагогічних наук України, Інститут інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України та Державна установа “Науково-методичний центр інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності вищих навчальних закладів “Агроосвіта”.

Змістовність та якість оформлення стенду БДМУ відзначив заступник Міністра освіти і науки України – Олексій Дніпров, який відвідав експозицію. У підтвердження свого високого рівня Буковинський державний медичний університет нагороджений також дипломом “За вагомий внесок у розвиток національної освіти”.

Від імені ректорату щиро вітаємо викладачів, співробітників та студентів із високою нагородою.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати