• Українська
  • English
Всесвітній день науки в БДМУ
Всесвітній день науки в БДМУ

Всесвітній день науки в БДМУ

9 листопада з нагоди Всесвітнього дня науки відбулося відкрите спільне засідання Ради молодих учених та студентського наукового товариства БДМУ.

 

З промови наукового керівника СНТ БДМУ, голови Ради молодих учених Олени Тюлєнєвої присутні на зборах студенти, молоді учені та досвідчені викладачі-куратори студентських наукових гуртків кафедр університету мали нагоду отримати інформацію про організацію наукової діяльності студентів в гуртках теоретичних та клінічних кафедр університету, наукові здобутки студентів та проекти Ради СНТ БДМУ.

Форми та методи підвищення наукового рівня та публікаційної активності, роботу з наукометричними базами роз’яснила завідувач інформаційно-бібліографічного відділу з сектором інформаційного обслуговування бібліотеки БДМУ Аліна Ширєнкова-Білійчук.

Заступник голови Ради СНТ Ольга Нестеровська надала перелік всеукраїнських студентських наукових конференцій на поточний навчальний рік та умови участі в них. Крім цього, було презентовано основні інформаційні розділи сайту студентського наукового товариства БДМУ.

Про міжнародну діяльність СНТ БДМУ та зв’язки з медичними вищими навчальними закладами інших країн, план найближчих міжнародних студентських конференцій закордоном – умови та порядок реєстрації, а також про можливість участі студентів БДМУ у міжнародних програмах академічних обмінів та стажувань закордоном, було висвітлено у доповіді координатора міжнародного сектору Ради СНТ Олени Борсук. Власним досвідом стажування у одній з провідних клінік м.Відень (Австрія) з молодими науковцями поділилася Уляна Шкрібляк.

Координатори локального представництва УМСА у м.Чернівці Юлія Карлійчук та Дмитро Косован детально розповіли про діяльність всеукраїнської молодіжної асоціації студентів-медиків (UMSA), поточні та заплановані проекти; нові можливості для студентів БДМУ.

Про діяльність студентського інтелектуального англомовного клубу СНТ БДМУ «Debates Сompetition Сlub», анонс найближчого засідання доповіла координатор сектору міжвузівських зв’язків СНТ Любов Полюхович.

З 15 листопада 2016 стартує реєстрація учасників BIMCO 2017 – ІV Міжнародного медико-фармацевтичного конгресу студентів та молодих учених «Інновації та перспективи сучасної медицини», який відбудеться 5 – 7 квітня 2017 року. Презентував оновлені сайт конгресу та реєстраційну форму учасника голова Ради СНТ БДМУ Сергій Говорнян.

На завершення засідання увагу присутніх було акцентовано на початку в університеті І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у 2016-2017 н.р., умови участі в якому та вимоги до наукових робіт розміщені у відповідній рубриці сайту СНТ БДМУ.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати