• Українська
  • English
Викладачі університету провели профорієнтаційну роботу серед чернівецьких школярів
Викладачі університету провели профорієнтаційну роботу серед чернівецьких школярів

Викладачі університету провели профорієнтаційну роботу серед чернівецьких школярів

Викладачі Буковинського державного медичного університету провели профорієнтаційну роботу у Чернівецьких загальноосвітніх навчальних закладах.

ЗОШ №5

Корисну інформацію про особливості прийому на навчання до медичного університету у 2017 році  дізналися учні медичних класів Чернівецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 на зустрічі, що відбулася 13 грудня.

Відповідальна за профорієнтаційну роботу доцент Телеки М.М. відповіла на запитання майбутніх абітурієнтів щодо процедури відбору вступників для здобуття вищої освіти, конкурсних предметів, права на першочергове зарахування до медичного навчального закладу, форм навчання на підготовчому відділенні, можливостей використання сучасних інтернет-технологій дистанційного навчання.

Гімназія №3

Доцент кафедри офтальмології Cкрицька Наталія 22 листопада провела профорієнтаційну роботу в Чернівецькій гімназії №3 серед учнів 9-А, 9-Б 10-А, 10-Б, 11-А класів.

Учнів було проінформовано про підготовчі курси до ЗНО та можливість дистанційного навчання; роздано рекламну продукцію учням, а також розміщено інформацію на стенді у навчально-методичному кабінеті; зроблено фото з виступами перед аудиторією; проінформовано про День відкритих дверей в БДМУ; підписано довідку в директора навчального закладу про проведення профорієнтаційної роботи та обговорено подальшу співпрацю з навчальним закладом.

ЗОШ №30

Доцентом кафедри внутрішньої медицини та інфекційних хвороб Давиденко О.М. проведено профорієнтаційну роботу в ЗОШ №30.

Учням була надана вичерпна інформація щодо історії розвитку нашого навчального закладу; про значний науково-педагогічний потенціал викладацького складу університету, вагому матеріально-технічну базу. Учнів проінформовано щодо переліку спеціальностей які можуть обрати абітурієнти в нашому навчальному закладі, про функціонування підготовчих курсів.

Чернівецький ЗНЗ №22

28 листопада проведено асистентом кафедри анестезіології та реаніматології Петром Кифяком проведено профорієнтаційну роз’яснювальну роботу серед учнів ЗНЗ №22 щодо можливостей та перспектив вступу до ВДНЗ БДМУ.

Учнів було ознайомлено з історією, здобутками та традиціями закладу, видатними особистостями та науковцями, які працювали та продовжують працювати в університеті. Акцентовано увагу на високе місце в рейтингу серед ВНЗ медичного спрямування. Також надано інформацію щодо розширення міжнародного співробітництва, участі в грантових проектах та іншою співпрацею із вітчизняними та закордонними ВНЗ.

Робота супроводжувалась демонстрацією рекламної інформації, а також проведенням наглядної роботи з надання невідкладної медичної допомоги із застосуванням манекену.

Серед слухачів виявлено бажаючих вступити до БДМУ. Проведено зустріч та роз`яснювальну роботу з батьками учнів, доведено інформацію про наявність підготовчих курсів із вступу до закладу, можливість дистанційної підготовки до ЗНО та наявність сайту для абітурієнтів. Також слухачів та їх батьків ознайомлено з умовами та можливістю отримання різних спеціальностей, а також запрошено на зустріч із професорсько-викладацьким складом БДМУ у рамках «Дня відкритих дверей».

Чернівецький ліцей №3

Упродовж 14-15 грудня асистент кафедри фтизіатрії та пульмонології Ігор Сем’янів провів профорієнтаційну роботу з учнями-старшокласниками Чернівецького ліцею №3.

ЗОШ № 1

Доцентом кафедри гістології, цитології та ембріології Чалою Катериною було проведено профорієнтаційну роботу серед учнів та вчителів ЗНЗ№1. Відбулися зустрічі з учнями та батьками 9-10 класів. (11 класів у цьому році немає). Присутніх проінформовано про навчальну базу, кадровий потенціал, кількість спеціальностей, умови навчання в БДМУ.

Надана інформація про підготовчі курси та про можливість дистанційної підготовки до ЗНО, наявність необхідної для абітурієнтів інформації на сайті БДМУ. Проведено вибіркове анкетування учнів. Запрошено учнів та їх батьків на зустрічі з викладачами БДМУ у рамках «Дня відкритих дверей». Розміщено рекламну продукцію у навчально-методичному кабінеті.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати