• Українська
  • English
Випуск БДМУ-2015
Випуск БДМУ-2015

Випуск БДМУ-2015

24 червня віблися урочисті збори колективу Буковинського державного медичного університету з нагоди вручення дипломів випускникам Буковинського державного медичного університету 2015 року.

Рибарчук copyАнна Рибарчук: «Формальна освіта допоможе вам вижити, а самоосвіта приведе вас до успіху.” (Джимі Рон)» Саме із цими словами в серці я завершую своє навчання у БДМУ, адже це тільки початок нових звершень, самовдосконалення та праці над собою! Шість років навчання у Alma Mater пройшли на одному диханні – це справді були найкращі роки. Було все – злети і падіння, радощі та смуток, дружба та розчарування. У пам’яті назавжди залишаться наші викладачі, які вірили в нас, вірили в те, що ми зможемо стати успішними, говорили не зупинятись і не опускати рук, які щиро ділилися своїми знаннями та вміннями з нами. БДМУ, для мене особисто, це школа життя, це час мого формування як особистості, це неоціненний досвід. Вірю, що випускники-2015 зможуть бути гідними своєї Alma Mater».


Сивокоровська copy

Анастасія Сивокоровська: «Я ще зі шкільних років чітко усвідомлювала, що хочу пов’язати своє життя з медициною. Тому, закінчивши школу у 
мене не виникало питання куди піти вчитися. За шість років я чітко усвідомила, що професія медика потребує не тільки великих теоретичних знань та практичних умінь, а й почуття відповідальності, терпіння, витримки. Сьогодні я вже чітко усвідомлюю, що мене чекає попереду, і недоспані ночі, і постійне удосконалення, екстрені ситуації та велика відповідальність, проте я хочу гордо пронести звання випускника БДМУ та стати хорошим спеціалістом. А ще хотілося б, щоб держава, яка саме стоїть на шляху змін, подбала і про гідні умови праці для медичних працівників».


ПальчиковаЯна Пальчікова: «Мистецтво навчання є мистецтвом пробуджувати в юних душах допитливість і потім задовольняти її. Найголовніше – прищепити смак і любов до науки – інакше ми виховаємо просто віслюків, навантажених книжковою премудрістю» А.Франс

Здається, як мить пролетіли роки навчання. Нам так хотілося швидше вийти у самостійне життя, і ось вони, такі очікувані, дипломи, ми не студенти – випускники Буковинського державного медичного університету. «Курс молодого бійця» успішно складено. І приходить усвідомлення того, що тут пройшли найкращі роки, знайшлися друзі, сформувалася надійна основа для майбутньої професійної діяльності. Залишається висловити вдячність всім тим, хто був поруч, передавав нам свій неоціненний досвід, вірив у нас – а ми не зрадимо клятві Гіппократа!»



Воронюк

Ксенія Воронюк: «З першого дня навчання у рідному БДМУ я, насамперед, відчула підтримку викладачів і їхнє наполегливе бажання зробити з нас справжніх професійних лікарів. Студентське життя було надзвичайно цікаве. Наш університет не тільки один з найкращих навчальних закладів в Україні, але і виховний, світоглядний, культурний, патріотичний осередок. Також хочеться сказати про свою 21 групу, яка була однією сім’єю, де один одного завжди підтримували і допомагали. Закінчуючи цьогоріч університет, жодної хвилинки не сумніваюсь у виборі своєї професії і ВУЗу, і зараз пишаюся тим, що я випускниця БДМУ».





БуринюкХристина Буринюк: «Медицина – воістину є найблагородніше з усіх мистецтв» так говорив Гіппократ. З впевненістю можу сказати, що саме ці слова, прикладом власних зусиль, вміло доводять викладачі насправді достойного ВУЗу – БДМУ. Сказати,що роки навчання у БДМУ були чудовими, – це не сказати нічого, адже ці 6 років були неповторними! Саме в університеті кожен здатний відкрити себе, показати власну багатогранність, навчитись новому, розвинути набуте і, звісно ж, стати висококваліфікованим фахівцем, медиком з великої літери. Роки минають надто швидко….і саме зараз, прощаючись з рідною Alma Mater, так хочеться прожити їх заново. Звісно для нас-випускників, це не можливо! Проте, для Вас, шановні абітурієнти, вступ до БДМУ є прекрасним шансом стати насправді гідною особистістю, творчо реалізувати себе і звісно ж, з достойністю здобути велике звання – медика! Ніхто не сказав, що буде легко, проте все найкраще здобувається завдяки наполегливій праці! Тому, щасти Вам, на дорозі до мети!»



Кміть

Кміть Наталія: «Для мене Буковинський державний медичний університет залишиться місцем спогадів, досягнень та звершень останніх 6 років! Адже за цей період ми, випускники-2015, багато чого пережили. І завжди будемо згадувати наш Університет тільки з посмішкою та теплотою в серцях. Маю надію, що ми всі будемо гідними звання випускника БДМУ».

Корисно знати