• Українська
  • English
Конференція Всеукраїнської студентської ради
Конференція Всеукраїнської студентської ради

Конференція Всеукраїнської студентської ради

СТУДЕНТСЬКЕ САМОВРЯДУВАННЯ. 13 квітня 2013 року на базі Полтавського національного технічного університету ім. Юрія Кондратюка відбулась звітно-виборча конференція Всеукраїнської студентської ради, яку відвідало понад 130 очільників органів студентського самоврядування Вищих навчальних закладів всієї України.

Даний захід відвідали і представники Студентського Парламенту Буковини на чолі з головою парламенту Віталієм Смандичем, лікарем-інтерном Буковинського державного медичного університету

В ході засідання були внесені зміни до положення організації, що пов’язані з реформацією Міністерства освіти і науки, молоді та спорту на два окремих Міністерства. Відтепер вірною є назва “Всеукраїнська студентська рада при Міністерстві освіти і науки”

На засіданні розглядались питання стосовно роботи Всеукраїнської студентської ради та органів студентського самоврядування України, участь ВСР у всеукраїнських студентських заходах, а саме: Всеукраїнський студентський саміт інвестиційно-інвестиційних проектів “Молодь. Освіта. Бізнес”, “Зробимо Україну чистою”, “Серце до серця” тощо.

Виконуючий обов’язки голови Всеукраїнської студентської ради Олександр Тур відзвітував про діяльність організації упродовж  вересня 2012 – квітня 2013 року після чого шляхом таємного голосування більшістю голосів, а саме 87%, Олександр вже офіційно був обраний на посаду голови Всеукраїнської ради.

Окрім цього, делегати конференції могли взяти участь у тренінгових програмах стосовно розвитку студентського самоврядування, формування лідерських навичок та сучасних медіа-технологій в органах студентського самоврядування. По закінченню Конференції для всіх делегатів було проведено екскурсію містом Полтава

Корисно знати