• Українська
  • English
Внесено зміни до правил публікації дисертацій
Внесено зміни до правил публікації дисертацій

Внесено зміни до правил публікації дисертацій

До наказу міністерства про опублікування результатів дисертацій внесено зміни, згідно з якими необхідність публікацій у виданнях іноземних держав відтерміновано до 1 вересня.

Міністерством освіти і науки, молоді та спорту внесено зміни до наказу № 1112 “Про опублікування результатів дисертацій на здобуття наукових ступенів доктора і кандидата наук”, яким у жовтні 2012 року було затверджено нові вимоги до опублікування результатів дисертацій на здобуття наукових ступенів доктора і кандидата наук, а також вимоги до опублікованої монографії, що подається на здобуття наукового ступеня доктора наук.

Згідно із затвердженими змінами, міністерством відтерміновано необхідність наявності публікацій у наукових виданнях інших держав при здобутті наукового ступеня доктора або кандидата наук з 1 січня 2013 року до 1 вересня 2013 року. Новий документ також уточнює, що відповідні публікації мають бути здійснені у “наукових періодичних виданнях інших держав з напряму, з якого підготовлено дисертацію”.

Кількість таких публікацій не змінено: не менше чотирьох публікацій на здобуття наукового ступеня доктора наук та не менше однієї статті на здобуття наукового ступеня кандидата наук. Як і раніше, до такої публікації можуть прирівнюватися публікації у виданнях України, що включені до міжнародних наукометричних баз. Інші вимоги до опублікування результатів дисертацій та монографій на здобуття наукових ступенів не змінено.

Джерело: http://osvita.ua/vnz/news/33197/

null

Корисно знати