• Українська
  • English
Обери майбутнє вже зараз
Обери майбутнє вже зараз

Обери майбутнє вже зараз

ПІДГОТОВЧЕ ВІДДІЛЕННЯ БДМУ. Шановні старшокласники, вже час подумати про вибір вищого навчального закладу. А для того, щоб мати можливість обрати саме той навчальний заклад про який ви мрієте, потрібно успішно скласти зовнішнє незалежне тестування. В цьому вам допоможуть викладачі Підготовчого відділення Буковинського державного медичного університету.

Як свідчить статистика більшість слухачів (93 %) підготовчих курсів БДМУ 2013 року стали студентами вищих навчальних закладів України.

Буковинський державний медичний університет запрошує учнів 10-11 класів на курси для підготовки до “ЗНО-2014”та учнів 9 класів для підготовки до вступу на базі загальної середньої освіти у галузі знань “Фармація” та “Медицина” з можливістю подальшого безперервного продовження навчання та отриманням повної вищої фармацевтичної (медичної) освіти.

Заняття проводитимуться у зручний для слухачів час. Для учнів віддалених шкіл Чернівецької області та інших областей формуються групи для проведення занять з елементами дистанційного навчання.

Початок занять – з 1 жовтня 2013 року.

Прийом документів проводиться щоденно з 10.00 до 17.00

за адресою: м. Чернівці, вул. О.Богомольця, 2.

тел. для довідок (0372) 902-209

Вже другий рік поспіль при Буковинському державному медичному університеті успішно функціонує підготовче відділення для громадян України, на якому проводиться підготовка майбутніх абітурієнтів до складання зовнішнього незалежного оцінювання та навчання в університеті.

Завдяки поєднанню сучасних методів навчання, зокрема елементів дистанційної освіти (сервер дистанційного навчання на базі платформи “Moodle”, “one line”-лекції (вебінари) та індивідуальному підходу до кожного слухача на практичних заняттях, підготовчі курси завоювали високу популярність серед учнів випускних класів різних областей України. У цьому році на підготовчому відділенні успішно закінчили навчання 79 старшокласників з Чернівецької, Івано-Франківської, Тернопільської, Хмельницької, Рівненської, Миколаївської областей.

Цикл занять включав у себе не лише посилене вивчення профільних дисциплін, необхідних для вступу до університету, але й екскурсії кафедрами університету, знайомство із його структурою, внутрішнім розпорядком, формою проведення занять та системою оцінювання знань у вищій школі, що дозволить майбутнім абітурієнтам адаптуватися до навчання у ВНЗ та визначитися з обранням майбутньої професії.

Знаковою цьогорічною подією було проведення міжгрупового брейн-рингу з біології, який відбувся на кафедрі медичної ботаніки, генетики та фармацевтичної ботаніки БДМУ. Слухачі підготовчого відділення продемонстрували високий рівень, кмітливість та винахідливість, закріплені почесними грамотами.

На підсумкових зборах, присвячених завершенню навчання слова вітання від ректора БДМУ професора Тараса Бойчука передав відповідальний за профорієнтаційну роботу професор Роман Булик, який високо оцінив здобутки слухачів. Він також познайомив школярів з організацією навчального процесу, напрямами підготовки, за якими проходить навчання у вузі та перспективами розвитку закладу, перевагами навчання саме у Буковинському державному медичному університеті.

Старшокласники з хвилюванням отримували свій перший документ про професійну підготовку. Після вручення посвідчення про закінчення підготовчих курсів випускники та їх батьки висловили вдячність за високий рівень навчання, педагогічну майстерність і вміння викладачів знайти індивідуальний підхід до кожного слухача.

У заключному слові завідувач підготовчого відділення для громадян України подякував майбутнім абітурієнтам за проявлені в процесі навчання цілеспрямованість і працьовитість, побажав успішного складання ЗНО і запросив їх на навчання до Буковинського державного медичного університету вже в якості студентів.

Приємно зазначити, що 55 слухачів підготовчих курсів стали першокурсниками саме БДМУ, а їх середній бал при вступі становив 176,5 бала.

Запрошуємо на навчання до  одного з кращих вищих медичних навчальних закладів Західного регіону України – Буковинського державного медичного університету

Наша адреса: м. Чернівці, вул. О.Богомольця, 2.

тел. для довідок (0372) 902-209

Початок занять – з 1 жовтня 2013 року.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати