• Українська
  • English
Сучасні стратегії діагностики і лікування серцево-судинних захворювань та їх імплементація в Україні
Сучасні стратегії діагностики і лікування серцево-судинних захворювань та їх імплементація в Україні

Сучасні стратегії діагностики і лікування серцево-судинних захворювань та їх імплементація в Україні

Упродовж 29-30 листопада 2012 року у м. Чернівці проходила Українська кардіологічна школа, яку започаткував і проводить вже більше 10 років ННЦ “Інститут кардіології ім. академіка М.Д. Стражеска”: “Сучасні стратегії діагностики і лікування серцево-судинних захворювань та їх імплементація в Україні”. На Буковинe приїхала ціла плеяда видатних та знаних в Україні і поза її межами учених кардіологів.

Сумісне проведення таких заходів Департаментом охорони здоров’я Чернівецької ОДА, Буковинським державним медичним університетом та ННЦ “Інститут кардіології ім. академіка М.Д. Стражеска” НАМН України з залученням провідних фахівців в державі без сумніву буде сприяти покращенню рівня надання медичної допомоги населенню області.

З привітанням до учасників виступили професор Олександр Іващук, проректор з наукової роботи та міжнародних зв’язків Буковинського державного медичного Університету, котрий наголосив на важливості проведення подібних заходів, Ростислав Калошин, заступник начальника Департаменту охорони здоров’я та цивільного захисту населення, котрий підкреслив всебічну зацікавленість медиків краю у проведенні освітніх заходів за участі провідних спеціалістів України. Зі словами вітання від Асоціації кардіологів України та ННЦ “Інститут кардіології ім. академіка М.Д. Стражеска” виступив вчений секретар центру професор Олег Сичов, який підкреслив, що в 2013 році буде 50-річний ювілей Асоціації кардіологів України на честь чого буде проведений XIV Національний конгрес кардіологів України.

Загалом у виступах вчених, які є лідерами в державі з різних напрямків у кардіології прозвучали новітні підходи до діагностики, класифікації, лікування, реабілітації та практичні рекомендації з основних серцево-судинних захворювань.

Доповідачі будували свої виступи у вигляді діалогу та дискусії з присутніми у залі лікарями. По закінченню доповідей були дані відповіді на поставлені запитання та доповнені уточненнями деякі моменти доповідей.

Освітня конференція тривала до 30 листопада, коли було проведено засідання присвячені проблемі діагностики і лікування порушень серцевого ритму. З використанням сучасних технологій у он-лайн режимі була продемонстрована лабораторія інвазивних втручань відділу аритмій серця ННЦ “Інститут кардіології ім. академіка М.Д. Стражеска” з демонстрацією можливостей та принципів роботи.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати