• Українська
  • English
Співробітники БДМУ взяли участь у наукових конференціях
Співробітники БДМУ взяли участь у наукових конференціях

Співробітники БДМУ взяли участь у наукових конференціях

В. о. завідувача кафедри анатомії, топографічної анатомії та оперативної хірургії БДМУ, професор Слободян Олександр Миколайович взяв участь у роботі Всеукраїнської мультидисциплінарної конференції з міжнародною участю “Клінічна анатомія на сучасному етапі розвитку.

Завдання, можливості та перспективи”, яка присвячена 210-тій річниці Харківського національного медичного університету та 130-річчю кафедри оперативної хірургії та топографічної анатомії та відбулася 24-26 вересня у Харківському національному медичному університеті (Конференція внесена до Реєстру з’їздів МОЗ України за №153). Серед делегатів були представники всіх областей західної, центральної та південної України – Чернівецької, Вінницької, Київської, Полтавської, Запорізької, Дніпропетровської, Миколаївської та ін. Також були присутні представники Харківського національного медичного університету з кафедр анатомії людини, судової медицини, патоморфології і оперативної хірургії та топографічної анатомії. У рамках конференції відбулося засідання завідувачів кафедр та прийнята відповідна резолюція. Секційні засідання відбулися з великою кількістю цікавих доповідей присвячених нагальним питанням викладання клінічної анатомії в умовах Болонського процесу та результатам наукових досліджень проведених на кафедрах морфологічного профілю.

         У м. Вітебськ (Білорусія) на базі Вітебського державного ордена Дружби народів медичного університету 24-26 вересня відбулася міжнародна науково-практична конференція “Макро-микроскопическая анатомия органов и систем в норме, эксперименте и патологии”, присвячена 100-річчю з дня народження професора Зої Ізмайлівни Ібрагімової. У роботі конференції взяли участь науковці з різних країн (України, Грузії, Киргізії, Молдови, Росії). Доцент кафедри анатомії, топографічної анатомії та оперативної хірургії Буковинського державного медичного університету Товкач Юрій Васильович взяв участь у роботі конференції, на якій були продемонстровані як усні, так і стендові доповіді, лекції, майстер-класи провідних зарубіжних вчених-морфологів. Білоруські вчені продемонстрували нові методи виготовлення анатомічних препаратів і їх зберігання.

 

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати