• Українська
  • English
Студенти БДМУ провели для школярів гру «Лікарня для ведмежат»
Студенти БДМУ провели для школярів гру «Лікарня для ведмежат»

Студенти БДМУ провели для школярів гру «Лікарня для ведмежат»

Студенти-медики вчили діток не боятися лікарів, також школярі мали нагоду спробувати себе в ролі медика та полікувати іграшкового пацієнта.

 

З ініціативи студентки медичного факультету №1 Уляни Тимків та головного куратора медичного факультету №1 Оксани Оліник спільно із Всеукраїнською асоціацією студентів-медиків було організовано проект «Teddy Bear hospital» або «Лікарня для ведмежат».

У нашій лікарні на базі Чернівецької спеціалізованої школи І-го ступеня №9 інтенсивно працювали та дарували позитивний настрій такі спеціалісти: хірург (Гресько Андрій, МФ№1 та Пульбер Діана, МФ№2), анестезіолог (Юлія Паранюк, МФ№2), отоларинголог (Строїч Микола, МФ№1), травматолог (Феісал Салім Альбдур, МФ№3), рентгенолог (Галицька Валерія, МФ№1), терапевт (Гонтарюк Ольга, МФ№2), невропатолог (Яремчук Іванна, МФ№1), офтальмолог (Козельська Ольга, МФ№2), стоматолог (Олійник Роман, стоматологічний факультет), дерматолог (Рихло Інна та Пухальська Анна, МФ№2), маніпуляційний кабінет (Огороднік Роман, МФ№1 та Артюхова Лілія, МФ№2), реєстратура (Михалевська Наталя та Калушка Іванна МФ№1). А отримати солодкі подарунки та сертифікат «SMART DOCTOR» юні спеціалісти змогли в аптеці (Гром Богдан, МФ№2 та Мателега Ірина, МФ№1).

Приємно, що захоплююча та добра справа об’єднала студентів всіх факультетів університету. Кожен підготував цікаві та корисні поради для учасників дійства щодо профілактики захворювань в тій спеціальності, яку представляв. Дякуємо класному керівнику 4-А класу Наталії Калиненко за сприяння у проведенні акції!

«Лікарня для ведмежат»

створена для того, щоб у вигляді гри допомогти дітям подолати страх перед «білими халатами», бар’єр між дитиною і лікарем. Усі охочі мали змогу стати медиками та обстежити іграшкових ведмедиків. У «Лікарні для ведмежат» до хворих іграшок ставилися відповідально: ретельно збирали анамнез недуги та проводили лікування. Це стало позитивним досвідом не тільки для школярів, але й для студентів, які відчули себе справжніми спеціалістами у певній галузі та охоче ділились своїми знаннями з учнями.

Після повного медогляду кожен маленький учасник отримав сертифікат, який засвідчує, що він успішно полікував ведмежат і більше не боїться лікарів.

Фоторепортаж: Софія Кринська

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати