• Українська
  • English
День відкритих дверей в БДМУ
День відкритих дверей в БДМУ

День відкритих дверей в БДМУ

АБІТУРІЄНТУ. 20 жовтня в Буковинському державному медичному університеті відбувся “День відкритих дверей”. До всіх присутніх з вітальним словом звернувся доцент Ігор Геруш, проректор з науково-педагогічної роботи та виховання, який передав вітання від ректора університету та побажав цікавої зустрічі та гарних вражень від нашого навчального закладу.

Під час заходу абітурієнти та їхні батьки мали змогу переглянути відео-подорож по БДМУ, відвідати бібліотеку університету та кафедри біоорганічної і біологічної хімії та клінічної біохімії; медичної та фармацевтичної хімії; фармакології; мікробіології та вірусології, фізіології ім. Я.Д.Кіршенблата; патологічної фізіології.

З Проектом правил прийому на навчання у 2014 році майбутніх абітурієнтів ознайомив доцент Володимир Глубоченко, відповідальний секретар приймальної комісії, декан медичного факультету №2.

Про Підготовче відділення та діяльність сайтів “Інформаційний цент абітурієнта” та “Центр підготовки абітурієнтів до ЗНО” розповів професор Роман Булик, відповідальний за профорієнтаційну роботу.

Про діяльність факультетів та спеціальності за якими готують фахівців в БДМУ присутнім розповіли доцент Олександр Буряк, заступник декана медичного факультету №1, професор кафедри психології та соціології Алла Борисюк, помічник ректора з іміджевої політики, професор В’ячеслав Білоокий, декан стоматологічного факультету, к.мед.н. Сергій Сажин, представник деканату медичного факультету №4, Петро Присяжнюк, декан фармацевтичного факультету.

На завершення виступив Василь Мосійчук, Голова Студентської ради БДМУ, який розповів майбутнім абітурієнтам про студентське життя у стінах Буковинського державного медичного університету: про умови навчання, побут та дозвілля студентів-медиків.

День відкритих дверей, проведений у Буковинському державному медичному університеті, вселяє надію, що більшість присутніх випускників шкіл поповнять ряди студентства у нашому славному медичному закладі Буковини.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати