• Українська
  • English
Медики-науковці БДМУ надавали консультації чернівчанам
Медики-науковці БДМУ надавали консультації чернівчанам

Медики-науковці БДМУ надавали консультації чернівчанам

7 червня у парку «Жовтневий» відбулася акція

«Життя та здоров’я – найбільші людські цінності», приурочена до Дня медичного працівника.

У спеціально обладнаних наметах чернівчани та гості міста мали змогу отримати висококваліфіковану консультацію лікарів-співробітників ВДНЗ України «Буковинський державний медичний університет». Проводили огляд та надавали рекомендації всім бажаючим: педіатр, гастроентеролог, дерматовенеролог, нефролог, імунолог, алерголог, ревматолог, офтальмолог, ендокринолог, лікар загальної практики, кардіолог. Відвідувачі також мали змогу отримати низку інформаційних листівок з корисними порадами щодо зміцнення здоров’я та профілактики низки захворювань.

«Немає для людини ціннішого скарбу, ніж життя і здоров’я. Покликання та місія лікаря полягає у збереженні та зміцненні здоров’я людей. Тож напередодні Дня медичного працівника медики-науковці університету вкотре демонструють відданість своїй справі. Мета акції полягає у приверненні уваги жителів міста до власного здоров’я та формуванні культури здорового пособу життя. Професори, доценти, лікарі-інтерни БДМУ допомагають чернівчанам визначити стан їхнього здоров’я, виміряти життєво важливі показники та розповідають про профілактику захворювань», – зауважує помічник ректора з іміджевої політики БДМУ, проф.  Алла Борисюк.

Під час акції учасники досить часто зверталися до дерматовенеролога та вимірювали рівень глюкози в крові і артеріальний тиск. Мами, які прогулювались з дітьми, підходили до педіатрів. Всього ж фахівці БДМУ проконсультували близько 300 відвідувачів.

Як зазначає асистент кафедри внутрішньої медицини, клінічної фармакології та професійних хвороб Віталій Смандич, зацікавленість населення у подібних акціях з року в рік зростає. Чернівчани звернулися до організаторів акції з пропозицією проводити подібні заходи частіше. 

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати