• Українська
  • English
У БДМУ відбулися змагання “Козацькі забави”
У БДМУ відбулися змагання "Козацькі забави"

У БДМУ відбулися змагання “Козацькі забави”

25 лютого у спорткомплексі БДМУ відбулися студентські змагання «Козацькі забави».

В університеті вже четвертий рік поспіль проводиться цей турнір, організаторами якого є Спортивний клуб та профспілковий комітет Буковинського державного медичного університету, ФСТ «Спартак» і Студентський Парламент Буковини. Цього року змагання були приурочені Дню ветеранів локальних конфліктів та пам‘яті воїнів, загиблих в АТО і проводилися у рамках акції «Від серця до серця».

У змаганнях брали участь команди БДМУ, ЧНУ ім. Ю. Федьковича, Харківського політехнічного інституту, приватного вищого навчального закладу «Буковинський університет», політехнічного та медичного коледжів. Програма змагань включала у себе різноманітні силові конкурси, як то багатоповторний жим лежачи (жим штанги вагою власного тіла), жим гирі, віджимання. Завершилися змагання найбільш видовищним та улюбленим видом – перетягуванням канату.

Учасників змагань вітали голова профкому БДМУ Ковальчук П. Є., помічник ректора з іміджевої політики Борисюк А. С., член іміджевої групи БДМУ та колишній голова студентського парламенту Буковини Смандич В. С.

У перервах між конкурсами перед учасниками змагань виступали студенти БДМУ-призери всеукраїнських та міжнародних змагань з карате Савчук Альона, Продан Василь та Бучко Тарас.

Переможцем змагань стала команда ЧНУ ім. Ю.Федьковича, срібло дісталося команді політехнічного коледжу. Цього разу наші хлопці стали лише бронзовими призерами. Проте, як відзначив тренер команди, викладач кафедри внутрішньої медицини фізичної реабілітації та спортивної медицини Семенов П.В.: «в основному складі цього разу виступали переважно новачки, і для нах такий результат дуже достойний».

 

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати