• Українська
  • English
Свято першокурсників БДМУ
Свято першокурсників БДМУ

Свято першокурсників БДМУ

31 серпня в Палаці «Академічний» відбулися урочистості з нагоди посвяти першокурсників у студенти Вищого державного навчального закладу України «Буковинський державний медичний університет». Цього року дружня академічна родина медичного вишу поповнилася більше ніж на тисячу осіб.

 

Студентів-першокурсників з початком навчання привітав ректор БДМУ Тарас Бойчук та почесні гості свята: заступник голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька, Перший заступник голови Чернівецької ОДА Михайло Павлюк, директор Департаменту охорони здоров’я Чернівецької ОДА Оксана Андрієць, заступник начальника управління охорони здоров’я Чернівецької міської ради Галина Бовкун.

Проректор з науково-педагогічної роботи Ігор Геруш презентував присутнім історичні віхи та основні здобутки БДМУ.

Цей день особливо урочистий і хвилюючий не лише для першокурсників, але й для їхніх батьків. Саме з нього починається дуже важливий шлях до самостійного життя та нових звершень. Від імені батьків з теплими напутніми словами звернулися до першокурсників Марія Цуркан і Альвіна Деревянко.

Ректор університету Тарас Бойчук вручив першокурсникам символічний Студентський квиток та Ключ до знань і побажав успішного навчання й захоплюючого студентського життя.

Хвилюючою миттю для кожного студента стало прийняття клятви першокурсника, яку зачитала проректор з науково-педагогічної роботи та виховання Ніна Зорій за участю деканів факультетів та директора коледжу БДМУ.

Після виконання студентського гімну «Гаудеамус» за традицією студенти 6 курсу привітали першокурсників та побажали їм гідно підтверджувати статус студента БДМУ. У відповідь нове покоління студентів запевнили старшокурсників у тому, що з честю примножуватимуть здобутки своїх попередників.

Учасники народного студентського театру  БДМУ презентували присутнім нову театралізацію «Вся наша сила у єднанні» (художній керівник – Заслужена артистка України – Валентина Головко). Учасники мистецьких студій Палацу «Академічний» подарували гостям свята чудові  вокально-хореографічні композиції.

Ведучими свята були лікар-інтерн Анастасія Пушкашу та студент медичного факультету №2 Антон Іваницький.

Розширений фоторепортаж

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати