• Українська
  • English
Перша лекція першокурсників
Перша лекція першокурсників

Перша лекція першокурсників

Гарною традицією є проведення перших лекцій, де студенти старших курсів, активісти студентського самоврядування та викладачі знайомлять з внутрішнім розпорядком, історією, традиціями університету студентів, що тільки розпочали своє навчання у стінах Alma mater. Цьогоріч спілкування проходило у векторі теми «Україна – суверенна держава»

З 1 по 9 вересня у Буковинському державному медичному університеті відбувся цикл зустрічей зі студентами перших курсів. Зі студентами спілкувалися старшокурсники, активісти студентського самоврядування, студентські декани та проректор з науково-педагогічної роботи та виховання Зорій Ніна Іванівна.

 

У своєму зверненні до студентів вона зазначила, що майбутнє – у руках прогресивної молоді, якою, на її думку, є студенти Буковинського державного медичного університету. «Лише глибоке осмислення суспільних проблем, помірковані цивілізовані дії, відродження й примноження самобутньої української культури, розвиток національної свідомості та патріотизму можуть стати однією з важливих передумов на шляху, який потрібно пройти Україні, щоб зайняти гідне місце у світі», – вважає Ніна Іванівна.

Окремим пластом зустрічі було спілкування зі студентами Голови Студентської Ради Рибарчук Анни. Ознайомивши першокурсників з особливостями самоврядування в університеті, окресливши основну спрямованість заходів, а також запросивши їх до активної участі у житті студентської громади, вона побажала їм терпіння і мудрості, адже це чи не найважливіше для студента-медика. Анна зазначила, що патріотизм – це не лише державна символіка, це те, що має йти зсередини, це – сумлінне ставлення до того що ти робиш, це – розуміння, що саме ти твориш історію своєї країни.

Сподіваємося, що у такий важкий для країни час формуються покоління виважених і розумних лікарів, справжніх патріотів, активних учасників студентського життя, свідомих молодих людей, що люблять свою країну й належно виконуватимуть свій обов’язок.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати