• Українська
  • English
В БДМУ відбулося засідання Вченої ради
В БДМУ відбулося засідання Вченої ради

В БДМУ відбулося засідання Вченої ради

28 серпня відбулося спільне засідання Вченої ради, Наглядової ради та конференції трудового колективу Вищого державного навчального закладу України «Буковинський державний медичний університет».

 

Засідання відкрив ректор університету Тарас Бойчук, який привітав колектив навчального закладу з новим навчальним роком. Тарас Миколайович презентував присутнім доповідь, в якій підвів підсумки роботи університету у 2017 – 2018 навчальному році і завдання на 2018– 2019 навчальний рік.

В обговоренні доповіді ректора взяли участь Микола Георгійович Проданчук – голова Наглядової ради, член-кореспондент НАМН України, директор ДП «Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки імені Л.І. Медведя МОЗ України», Віктор Миколайович Король – народний депутат Верховної Ради України, радник Президента України, Микола Дмитрович Тронько – віце-президент НАМН України, академік НАМН України, член-кореспондент НАН України, директор ДУ «Інститут ендокринології та обміну речовин ім. В.П. Комісаренка Національної Академії медичних наук України», Георгій Васильович Гайко – академік НАМН України, директор ДУ «Інститут травматології та ортопедії НАМН України», Почесний Президент ВГО «Асоціація ортопедів-травматологів України», Оксана Анатоліївна Андрієць – директор Департаменту охорони здоров’я Чернівецької ОДА, Ігор Васильович Геруш – проректор з науково-педагогічної роботи.

Загалом члени наглядової ради БДМУ високо оцінили роботу ректора та колективу нашого навчального закладу та висловили побажання і в подальшому продовжувати й примножувати напрацювання та досягнення університету.

Рішенням Наглядової та Вченої рад і конференції трудового колективу доповідь ректора схвалили та затвердили.

Про результати набору студентів на перший курс і розгляд заходів щодо залучення на навчання вітчизняних та іноземних громадян і прийом студентів у 2019 році, а також заходів приймальної комісії по організації і проведенню якісного прийому студентів у 2019 році до БДМУ та його коледжів доповів відповідальний секретар приймальної комісії доц. Володимир Михайлович Ходоровський.

Про готовність кафедр та служб університету до нового навчального року поінформував присутніх проректор з науково-педагогічної роботи доц. Ігор Васильович Геруш.

Під час вченої ради було розглянуто та затверджено план заходів Вищого державного навчального закладу України «Буковинський державний медичний університет» щодо належної підготовки студентів та лікарів(провізорів)-інтернів до складання ліцензійних інтегрованих іспитів «Крок» у 2018-2019 та наступних навчальних роках

Також затверджено персональний склад організаційних комітетів конференцій університету на 2019 рік.

Під час засідання розглянуто та затверджено зміст наукових журналів БДМУ та матеріали науково-практичної конференції з міжнародною участю, присвяченої 60-річчю від дня народження професора Ю.Т. Ахтемійчука

Про рекомендацію щодо зарахування до докторантури з відповідних спеціальностей поінформував поважне товариство проф. Роман Євгенович Булик, завідувач відділу докторантури, аспірантури та клінічної ординатури.

Також затверджено звіт про виконання плану роботи вченої ради університету у 2017 – 2018 навчальному році і план роботи вченої ради на 2018 – 2018 навчальний рік.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати