• Українська
  • English
У коледжі БДМУ відбулися збори батьків
У коледжі БДМУ відбулися збори батьків

У коледжі БДМУ відбулися збори батьків

25-26 травня дирекцією коледжу БДМУ проведено збори батьків студентів 1-2 курсів

спеціальностей «Сестринська справа» та «Фармація» (ОКР – молодший спеціаліст, на основі базової загальної середньої освіти) під головуванням заступника директора коледжу з виховної роботи к.мед.н., доцента Оксани Анатоліївни Петринич.

З вітальним словом до присутніх батьків звернулася проректор з науково-педагогічної роботи та виховання БДМУ, к.філос.н., доцент Ніна Іванівна Зорій, яка підкреслила важливість постійної співпраці батьків та науково-педагогічного колективу, у т.ч. кураторів студентських груп, для виховання всебічно гармонійно розвиненої особистості майбутнього медичного працівника.

Психологи Медико-психологічного центру (МПЦ) БДМУ: в.о. зав. кафедри психології та соціології, д.психол.н., професор Алла Степанівна Борисюк та викладач кафедри психології та соціології Оксана Михайлівна Пендерецька розповіли батькам студентів про труднощі адаптації до навчання у студентів молодших курсів ВНЗ, дієві способи вирішення даної проблеми та відповіли на запитання батьків.

Про стан успішності та відвідування занять студентами коледжу БДМУ доповів заступник директора коледжу БДМУ з навчальної роботи, к.мед.н., доцент Ярослав Юрійович Войтів. Під час жвавої дискусії Ярославом Юрійовичем було надано відповіді на всі запитання батьків щодо навчального процесу та занотовано їх пропозиції.

З неабиякою цікавістю батьки студентів вислухали звіти кураторів про проведену роботу у кураторській групі у 2014/2015 н.р.: Валерії Іванівни Андрієць  (кафедра суспільних наук та українознавства), Оксани Іллівни Сметанюк  (кафедра фармацевтичної ботаніки та фармакогнозії), Наталії Павлівни Орлецької (кафедра психології та соціології), к.мед.н. Наталії Олексіївни Сливки (кафедра догляду за хворими та ВМО), Тетяни Мирославівни Никифорук (кафедра суспільних наук та українознавства), Юлії Михайлівни Боштан (кафедра медичної та фармацевтичної хімії), Олесі Юріївни Ткачук (кафедра фармації), Тетяни Миколаївни Унгурян (кафедра фармакології). Крім того, кожен з присутніх батьків отримав від куратора вичерпну індивідуальну інформацію щодо успішності їх дитини у весняному семестрі.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати